16 - 22/4 Wien 7 dagar.

Datum: Norjeboke, Sölvesborg, Kristianstad, Hörby & Malmö Lockarp.

Följ med till Wien valsernas och drömmarnas stad. 

Dag 1.

Vi åker färja Gedser - Rostock ( 2 tim ), shoppingstopp på Calles i Rostock. Vi når vårt hotell i Dresden på kvällen. Äter en gemensam middag.

Dag 2.

Efter frukosbuffen kör vi vidare till Prag , där har ni egentid 3-4 tim, lämpligt att äta lunch där då. Sedan går resan vidare till Wien. Kvällen blir det gemensam middag.

Dag 3.

En god frukostbuffe , där efter samlas vi för en rundtur med bussen i 3 tim och svensktalande guid. Sedan har vår reseledare INGER LJUNGGREN lagt ett trevlig program som man kan följa med på om man vill detta. Annar fri tid.

Dag 4

Efter en god nattsömn äter vi frukostbuffe . Vi åker till Slottet Schönbrunn, vidare till shoppinggatan Mariahilferstrasse, vidare till Hundertwasser Haus. Sedan är kvällen fri.

Dag 5.

Frukostbuffen avklarad. Då åker vi med tunnelbanan in till city. med vår reseledare. Här finns det möjlighet att besöka Spanska Ridskolan (pris: 180 kr), Cafe central, Stefansdomen samt mycket mera. Vid 18 tiden kör vi med bussen ut vinbyn Grinzing. Där kan man följa med oss till en Heuriger (restuang) å äta middag

( pris. 250 kr/pp 3 rätters inkl 1 glas vin) eller egen tid där ute.

Dag 6.

Efter frukostbuffen är det dax att checka ut. Vi åker till Brno som ligger i Tjecken. Möjlighet att följa med till bryggeriet Starobrno för rundvisning, provsmakning och lunch,

( pris 300 kr/pp). Vi kör vidare upp mot vårt hotell i Dresden. Där äter vi en gemensam middag.

Dag 7

Äter en frukostbuffe, sedan kör vi mot Rostock, där besöker vi åter igen Calles om tid medges. Färjan tar oss vidare mot Gedser. Vi når Sverige igen under kvällen.

Detta ingår i priset:

Bussresa i modern turistbuss, del i dubbelrum, 6 övernattningar, 6 frukostbuffer, 3 middagar, buss & tunnelbanekort, 3 tim guidad tur och reseledareservice.

Hotell i Dresden. Achat Premium.     

Hotel i Wien. Prinz Eguen.

Pris:   8495 kr/pp.

Enkelrumstillägg. 1420 kr.

OBS. Vi kan hjälpa till å boka biljetter till någon konsert under vår vistelse i Wien om ni önskar detta.

Kommer senare när vi vet mera . Men räkna med en tidig morgon. 

Intresserad av resan?

Skicka in en bokningsanmälan så kommer vi att höra av oss till dig.